Ändra språk

Vårt koncept

Mission

På Dino Sushi & Poké Odenplan är vi stolta över att skapa hälsosamma och smakrika rätter som våra kunder kan njuta av varje dag.


Vår dagliga fisk och färska råvaror är lokalt framställda och noggrant utvalda, och våra expertkockar använder sina kunskaper för att tillaga rätter som sprudlar av smaker. Vi erbjuder ett brett utbud av sushi och poke bowls, var och en tillverkad med omsorg och uppmärksamhet på detaljer.


Oavsett om du äter eller beställer för hämtning, garanterar vi att din måltid kommer att vara både utsökt och hälsosam.

Vision

På Dino Sushi & Poké Odenplan är vår vision att bli erkänd som en kulinarisk destination som hyllar det japanska kökets rika traditioner samtidigt som vi omfamnar innovation och kreativitet. Vi strävar efter att skapa en matupplevelse som överträffar enbart måltider, där varje rätt berättar en historia om kvalitet, hantverk och passion.


Med ett engagemang för att köpa de bästa ingredienserna och kontinuerligt förfina våra tekniker, strävar vi efter att glädja våra gäster med exceptionella smaker och oklanderlig service. Vårt mål är att bli go-to-destinationen för sushi- och Pokéälskare i Odenplan, och erbjuda en välkomnande atmosfär där varje besök lämnar ett bestående intryck av japansk kulinarisk förträfflighet.